Nyheter:

Lanzarotes første vermut er på markedet

Nå er Lanzarotes første vermut lansert, og du kan dermed servere en kortreist martini!

Det er Lanzarotes minste vingård, Bodegas La Morra de Tinajo som står bak øyas første lokale vermut-produkt, og har gitt den navnet 35560. Det er postnummeret til Tinajo.

35560, vermut fra Tinajo på Lanzarote

Denne sterkvinen er tilsatt forskjellige urter og krydder, og finnes både som rosa, Lanzarote Vermouth Pink og som blank, Vermouth Blanco, Codigo Postal 35560. Prisen er satt til 18 euro per flaske. På noen av etikettene på flaskene finner man bilder fra det gamle Tinajo.

Vermut produsert på Lanzarote

Det er så langt bare produsert 1 500 flasker lokal vermut. Vermut fra Lanzarote selges bare fra spesielle utsalg som butikken «Timple» i Playa Blanca, «Sabores de Lanzarote» i Teguise, fiskebutikken «Cofradía de Pescadores» i Arrecife og gjennom nettsiden Lanzarote Natural.

Bodegas La Morra de Tinajo er klar med øyas første martini

Denne nye vermuten er den siste av flere alkoholholdige drikker produsert på Lanzarote. Det er nå flere mikrobryggerier på øya som produserer eget øl, og for ikke lenge siden skrev Lanzaroteposten om Lanzarotes første egenproduserte gin. Les mer om gin fra Lanzarote HER.

 

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast