TiasturisterUt på tur!

Se Lanzarote gjennom bussvinduet!

Tekst/foto: Bjørn Sten

To veteraner på Lanzarote, Marit og Bjørn hoppet på lokalbussen utenfor hotellet de bodde på i Puerto del Carmen, og oppdaget deler av øya de ikke hadde sett før.

Bussen var i rute!

– Å ta lokalbussen på Lanzarote er både enkelt og greit! Og ikke minst billig!

Vi tok Intercity-buss nr. 34 fra holdeplassen utenfor Hotel Las Vistas. Den går to minutter over hver hele time. Vi ble med bussen opp til kommunesenteret Tias. En kopp kaffe smakte godt der!

En time senere kom det en ny buss, og vi hoppet på den og reiste videre. Neste stopp var tettstedet La Asomada. Der fant vi baren Achimencey. Vi bestilte flere tapas-retter…det smakte nydelig!

Den lokale baren Achimencey i La Asomada

Og for en flott utsikt det var fra baren! Og prisen på mat og drikke er halvparten av det vi var vant med fra turistsenteret Puerto del Carmen.

Busstoppet i La Asomada

To timer senere hoppet vi på bussen igjen på holdeplassen som lå 20 meter fra baren. Nå passerte vi landsbyen Macher og andre tettsteder. Vi nærmet oss hotellet i Puerto del Carmen igjen, etter en fortreffelig dag!

Transport-kostnader? 1,4o euro (ca 14 kroner) for hvert stopp!

Takk til Marit og Bjørn for en fin reportasje! Har DU reist til ukjente steder på solskinnsøya, kan du sende oss tekst og bilder til eposten du finner øverst til høyre på denne siden, info@lanzaroteposten.com .

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast