Fredagspils

Fredagspils fra Lanzarote! 22.april 2022

Hola!

Ei fin uke er nesten over! De første dagene bar preg av calima, sandstøv fra naboen i øst, Sahara. Litt vind gjorde at sandstøvet ikke satte seg så veldig fast…så vi stod han av!

Har du noen gang klikket på disse rubrikkene?

Rubrikkene ligger helt øverst på denne nettsiden. og gir deg god og praktisk informasjon om Lanzarote. På mobiltelefonen ligger rubrikkene bak tre vannrette streker.
Under «Nødnummer» finner man telefonnummer til nødetatene, også et telefonnummer til tannlege, tolk, og nødtelefonen til Sjømannskirken.
Under «Aktiviteter på Lanzarote» finner man blant annet opplysninger om alle markedene på øya; hvilke som er i gang, og hvilke markeder som er kansellert, oppdatert per februar 2022.
Besøker man Lanzarote for første gang, kan det være lurt å klikke på «Lanzarote for nybegynnere«; mange gode tips ligger der.
Og er man historisk interessert, kan «Alt om Lanzarote» gi deg masse informasjon. Lykke til!

Det nærmer seg Ironman 2022!

Det nærmer seg dagen da Lanzarote eksploderer i svette syklister, svømmere og løpere!
Lørdag 21.mai går startskuddet for denne triatlonen i Puerto del Carmen, med 3,8 km svømming, 180,2 km på sykkel, og en hel maraton til slutt; 42,2 km.
Så langt er det påmeldt 1251 utøvere. Fristen for påmelding går ut 1.mai.
Les mer om arrangementet HER.

Den internasjonale dansedagen markeres i Tias

Visste du at det er 30 danseskoler på Lanzarote?
I morgen lørdag arrangeres den internasjonale dansedagen for 11.gang i sportssenteret bak rådhuset i Tias, og hundrevis av barn, ungdommer og voksne vil vise fram hva de har lært i løpet av vinteren.

Kl. 11 og kl.12.30 på formiddagen er det de aller yngstes tur, og kl.18 er det ungdom og voksne som skal vise hva de kan. Det er gratis adgang.

Fotball og opera

Søndag 24.april skal opera-tenorene «3 Opera» opptre med sitt «Il Divo»-show i Puerto del Carmen. Stedet er Dubliner Bar på Avenidaen i hjertet av Puerto del Carmen. Inntektene går til Lanzarotes fotballag; UD Lanzarote.

Billettene koster ti euro, og selges på forhånd fra barene Irish Harbour og Deicy Reilly i Gamlebyen i Puerto del Carmen, og kan også kjøpes i fotballklubbens butikk i Costa Teguise i CC Nautical. Det går også an å reservere billetter via Whatsapp 676 340 983 eller timmonsd@hotmail.com .

Film fra Netflix laget delvis på Lanzarote snart klar for visning

Filmen «Velkommen til Eden» ble delvis filmet på Lanzarote, blant annet ved Playa Chica i Puerto del Carmen. Premieren er 6.mai, og nå er traileren (reklamen) om filmen klar.
Filmen handler om fem ungdommer som via sosiale nettverk blir invitert til ei hemmelig øy for en eksklusiv fest, organisert av et firma som lanserer en ny drikk. – Det som starter som en spennende reise, vil snart forvandles til en reise for livet, står det i reklamen:

Hvis en reklamerute dukker opp nederst i videoen, klikk på X, og reklamen forsvinner.

Ukens høydepunkt!

Det trimmes på Lanzarote! Tegning: Erlin Bjørn Hansen

I kveld fra kl.19 er det den tradisjonelle fredagspilsen som finner sted i restauranten Las Vistas i Puerto del Carmen.
Siste uke var vi sju gjester der, og vi håper på et større oppmøte i kveld!

Las Vistas ligger på skrå over gata fra postkontoret og det offentlige legesenteret i Puerto del Carmen.

I morgen lørdag blir vi med Marit Bogstad og Bjørn Sten på en tur med lokalbussen ut fra Puerto del Carmen, en tur hvor man for en billig penge oppdager ukjente sider av solskinnsøya Lanzarote. Les hele historien i Lanzaroteposten i morgen.

Ei god helg og ei frisk uke ønskes dere alle fra Ola i sola!

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast