Nyheter:

Nyheter fra Lanzarote, kl.08.30, 30.mars 2020 (oppdateres)

13 nye tilfeller av koronasmitte på Lanzarote (oppdateres)

I løpet av det siste døgnet er det bekreftet 13 nye tilfeller av koronasmitte på Lanzarote. Nå er 19 personer innlagt på sykehuset i Arrecife. Fire av disse ligger på intensivadelingen. 25 personer er isolert i sine hjem under medisinsk tilsyn.
Tallet på smittede er dermed 44. Noen lokalaviser skriver at tallet er 48, og tar da med tre personer som er død, og en som er friskmeldt. Du kan lese om hvordan det står til på de andre Kanariøyene HER.

Den norske ambassaden i Madrid er stengt

Grunnet korona-situasjonen og unntakstilstanden er ambassaden inntil videre stengt for publikum,  og har begrenset mulighet til å besvare henvendelser på telefon. Kontakt oss derfor på e-post: emb.madrid@mfa.no .
E-poster sendt til emb.madrid@mfa.no vil bli besvart så raskt som mulig.
Har du likevel akutt behov for å snakke med noen på telefon eller hvis du er i et nødstilfelle kan du ringe oss på telefon +34 914 363 840.

I  går fylte Aymar i Tias fire år. Lokalpolitiet kom og sang bursdagssangen

Det er ikke lett å bli fire år og feire fødselsdagen i disse tider. Da lille Aymar fylte fire år søndag dukket plutselig tre politibiler opp foran huset der han bodde. En noe skremt fireåringen søkte tilflukt i pappas armer, og fikk politiets versjon av «Compleanos feliz», «Gratulerer med da´n»:

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast