Nyheter:Sjømannskirken

Sjømannskirken på Lanzarote stenger for sesongen

Fra fungerende sjømannsprest Jens-Petter Johnsen ved Sjømannskirken har Lanzaroteposten mottatt denne meldingen:

Sjømannskirken er stengt.
På grunn av corona-situasjonen, de lokale myndigheters restriksjoner og Den norske sjømannskirkens bestemmelse er kirken stengt for all virksomhet inntil videre.

Kirkens kontor vil være åpent mandager fra kl 0900 – 1200 og fredager fra kl 0900 – 1500.

Kontaktperson er Merethe Thortveit, og kan treffes på kirkens telefonnummer  0034 686 943 931. –

Sjømannskirkens hovedkontor i Bergen har også sendt ut en pressemelding om at de fleste sjømannskirkene blir stengt fra 13.mars, og i minst 14 dager. Meldingen kan du lese HER.

Fungerende sjømannsprest Jens-Petter Johnsen forteller videre til Lanzaroteposten at dette betyr også at det ikke kommer ned ny sjømannsprest før til høsten.
Presteparet drar hjem på mandag 16.mars som planlagt. Nå reiser også vinterassistentene hjem så fort de kan få billetter.
Sjømannspresten fortsetter: – Vi har hatt en utmerket tid her. Flott å være sjømannsprest på Lanzarote, og sommer og sol kunne jo ikke vært bedre! 
Mest imponert har jeg vært over all den gode frivilligheten vi har møtt. En rekke mennesker som stiller opp og driver sjømannskirken videre.
Under gudstjenestene er det utrolig god salmesang. Den overgår alt vi møter i Norge. Koret Alegria er nok en medvirkende årsak til det.

Lanzaroteposten takker for godt samarbeide denne vinteren, og ønsker lykke til videre!

 

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast