Nyheter:Puerto del Carmenrestauranter

Arena: En perle av en restaurant i Puerto del Carmen

Tekst/foto: Terje Jansson

 

Litt utenfor allfarvei ligger restaurant Arena, en perle av en restaurant i Puerto del Carmen.
Den ligger like nedenfor det norske rehabilitringssenteret Casas Heddy i C/ Janubio i boligområdet Los Mojones, like ved bungalow-komplekset Alondra.
Restaurant Arena drives av den spanske mesterkokken Luis Leon. Luis har ytterligere tre restauranter på Lanzarote, blant annet El Toro øverst i C/Reina Sofia i Puerto del Carmen, og to andre restauranter inne i hovedstaden Arrecife.

Restauranten er smakfullt innredet. Her er det stil, og når mørket senker seg har man utsikt ut til det opplyste svømmebassenget i hagen på utsiden.

 

På Arena kan man velge mellom al a carte eller en fast tre-retters meny der det er flere valg.
Vi valgte tre-retters.

Helt først fikk vi en liten porsjon varm bønne-suppe som en appetitvekker. Til forrett ble det en ravioli, som er noe av det beste vi har smakt. Hovedretten var entrecôte. Kelneren kom bort til bordet vårt og presenterte kjøttet for oss før det ble stekt. Det hadde en fin fettrand som gjorde at kjøttet ble svært smakfullt og saftig.

 

Kokken hadde skåret opp entrecôten i tynne skiver. Det hadde vi ikke opplevd før, men det ble delikat presentert.

Avslutningen på måltidene var en deilig tiramisu, en italiensk dessert-kake som smakte akkurat som den skulle.

Denne herlige maten kostet 28 euro, og det var en pris til å leve med! I tillegg til maten hadde vi den lokale rødvinen Bermejo fra området La Florida på Lanzarote som passet utmerket til måltidet.

 

Dette er absolutt en restaurant å anbefale! Det kan nemlig være godt å komme seg litt vekk fra Avenidaen i Puerto del Carmen en gang i blant.

Arena har bare noen få bord inne. Derfor er det lurt å bestille bord på forhånd, enten ved å ringe (0034) 928 51 57 82 eller ved å bruke nettbestilling HER. Mandager er det stengt. Ellers er åpningstidene 13 til 16, og 19 til 23.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast