musikkNordisk forening

I kveld onsdag: Skandinaviske favoritter på Lanzarote!

Den anerkjente pianisten Knut Erik Jensen fra Selbu i Trøndelag er tilbake på Lanzarote!

Knut Erik Jensen opptrådte på Lanzarote første gang i 2006 med stor suksess. Han kom tilbake og gjorde flere konserter i 2009.

Knut Erik Jensen har gitt mer enn 150 konserter i USA og Canada de siste årene. Samtidig har han tatt en mastergrad som pianist ved Universitetet i Trondheim. Ved siden av å undervise samarbeider han nå blant annet med flere operaselskaper, kammerensembler og ikke minst Trondheim Symfoniorkester.

I november fyller Nordisk Forening på Lanzarote 30 år, og dermed ble Knut Erik invitert tilbake til øya for å formidle noe av den fineste pianomusikken fra Skandinavia til publikum på Lanzarote.

Knut Erik Jensen vil presentere flere musikalske høydepunkter fra Skandinavia, og da kommer vi ikke utenom Edvard Grieg. Mye av programmet er forøvrig satt sammen av ønsker fra det skandinaviske miljøet på Lanzarote.

Knut Erik Jensen kommer direkte til Lanzarote fra Seattle i staten Washington på USAs nordvestkyst. I Seattle og Portland spilte Knut Erik på en Grieg-festival arrangert av Northwest Edvard Grieg Society før han tråklet seg til Lanzarote fra USAs vestkyst.

Knut Erik Jensen vil opptre i Salon Indieras i Calle La Luchada 2 i Tias onsdag 13.november kl.20.00.
Salon Indieras er kommunens flerbrukshus med en fin konsertsal som tar 150 publikummere, og ligger like ved stadion og butikken Chacón, ikke langt fra rådhuset.
Tar du taxi dit ber du om å bli kjørt til Salon Indieras i Calle La Luchada 2 i Tias.

Billetten koster 15 euro, og selges ved døren fra en time før konsertstart. Gratis forfriskninger serveres.

Velkommen til konsert!

Her kan du se og høre Knut Erik spille «Bryllupsdag på Troldhaugen» av Edvard Grieg, et pianostykke man også vil få høre på Lanzarote. Opptaket er fra Port Angeles i staten Washington, USA:

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast