forbruker

Hvor finnes den beste biffen på Lanzarote?

Man blir ofte spurt om hvilke restauranter på Lanzarote som gir god mat og service for pengene.
Erfaringene fra forskjellige restauranter opp gjennom årene forandrer seg, men det er jo klart at har en restaurant vært der i 10-15 år kan det tyde på god mat, hyggelig service og faste gjester.

Sammen med nettavisen Lanzarote Information har Lanzaroteposten kommet fram til et lite utvalg av restauranter på øya som i hvert fall serverer sine gjester en god biff! Har du andre forslag eller du er uenig i Lanzarotepostens utvalg, skriv gjerne hva du mener på våre Facebook-sider.

Ikke alle restaurantene har egen nettside, men de fleste finnes på Facebook. Dessuten vil det å søke i restaurantguiden hos TripAdvisor gi deg en viss peiling om hva som serveres på de forskjellige restaurantene, og hva folk mener om service og kvalitet på maten.

Puerto del Carmen

Restaurante Toro

En restaurant med en prisbelønnet kokk på kjøkkenet. Serverer forskjellige typer biffer; indre-og ytrefilet, T-bonesteik og entrecote stekt på grill med naturlig flamme. Ligger øverst i gata Calle Reina Sofia, ved rundkjøringen. Facebooksiden finner du HER.

Restaurante Don Rafael Barbacoa Grill (del av Cantina)

Ligger midt i Puerto del Carmen, ti meter opp fra Avinadaen i gata Calle Doramas. Er kjent for sine pepperbiffer og indrefileter. Nettside HER.

Restaurante Grill La Cascada Puerto

Det er bare å rusle forbi denne restauranten for selv å se at restauranten serverer fantastiske kjøttretter; kjøttdisken står ved inngangsdøren. Ligger i Calle Roque Nublo, gata som går ned til havna i Gamlebyen. Chateubriand og entrecote de cebón (svinefilet) er restaurantens spesialiteter. Nettside på NORSK !

Taberna de Nino

Spansk restaurant som serverer kjøtt i mange variasjoner. Spesielle sauser serveres til biffen, ofte laget av lokalt brygg. Ligger i Calle Nuestra Sra. del Carmen, den katolske kirken ligger på andre siden av gata i Gamlebyen. Bildet helt øverst viser en biff i øl-saus fra Nino.

Sorrento di Italia

Denne restauranten er eid av en engelskmann, har et italiensk navn, men både mat-og vinkartet har en overvekt av spanske valg. Selv om en ber om en solomillo, som er oksebiff og får den godt stekt, bien hecho, var kjøttstykket ikke stekt ihjel, derimot saftig og mørt. Nydelige papas panaderas, stekte poteter i skiver/biter fulgte med. Restauranten ligger i enden av Avenidaen ved San Antonio Hotel. Les mer på restaurantens Facebookside.

Hi-Life Bar & grill

Denne restauranten ligger på Avenidaen, og serverer noen av de beste biffene i byen! Eieren er indisk, men denne restauranten er et skikkelig American Steak House. Prøv, og bli overbevist!
Les mer på restaurantens Facebookside.

Costa Teguise

La Bohemia

Elsker du kjøtt er denne sør-amerikanske restauranten i sentrum av Costa Teguise noe for deg! La Bohemia ligger i Av. de las Islas Canarias, 11.
Kjøttet er fra Argentina og Uruguay, og serveres på brett av tre:

Biff fra Uruguay serveres i Costa Teguise. Foto: L.I

Mercado Diecisiete (som betyr marked nr.17)

Denne moderne restauranten ligger i senteret Pueblo Marinero midt i Costa Teguise. Folk har skrevet på nettet at restauranten har den absolutt beste biffen på Lanzarote!

El Navarro

Dette er en av restaurantene i Costa Teguise som alltid får skryt av gjester på TripAdvisor. Spesielt fremheves en biff som er glasert med Dijon sennepsdressing. Ligger på Avinida del Mar like ved hotellene Coronas Playa og Santa Rosa.

Playa Blanca

El Argentino

Dette er stedet du går til dersom du vil ha biff i Playa Blanca. Restauranten finner du ved La Mulata, på Calle Lanzarote mellom hotellene Natura Palace og Rubicon Palace. Gode biffer, vennlig atmosfære og en fantastisk havutsikt er stikkordene her!

Andre områder på Lanzarote

La Portena

Denne flotte restauranten i Puerto Calero er i følge TripAdvisor en bra restaurant med en åpen grill, og er kjent for sine gode biffer. Restauranten ligger litt ovenfor selve marinaen, i Antiguo Varadero.

Volcan de la Corona

En fin kanarisk restaurant med en åpen grill med naturlig flamme av tre. Ligger nord på øya i landsbyen Ye, ved krysset til Mirador del Rio.

Cantina Teguise

Restauranten ligger i en av de brosteinbelagte gatene i den gamle hovedstaden Teguise, på hjørnet av Calle Leon y Castillo. Cantina er i et tradisjonelt kanarisk hus med et «hemmelig» hage i midten. De serverer biff fra Uruguay med utallige typer pommes frites. Nettsiden finner du HER.

La Cabaña

Denne intime restauranten drives av et ektepar i Macher, og ligger på hovedveien til Playa Blanca, ved siden av kirken og Teleclub-kafeen. Nettsiden med meny og mer finner du HER.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast