Nyheter:Sjømannskirken

Ny vikarprest og daglig leder ved Sjømannskirken på Lanzarote

Magne Hoem er ansatt som vikarierende prest ved Sjømannskirken på Lanzarote. Kona hans, Ingrid Mari Amundsen er ansatt som daglig leder. Ingrid Mari og Magne kommer til Lanzarote 27.september.

Sjømannsprest Magne Hoem. Foto: Wikimedia Commons

Magne Hoem er fra Fræna i Møre og Romsdal, og er født i 1953. Hoem er utdannet cand.theol. fra Menighetsfakultetet i 1982, og ble ordinert som prest i 2002. I årene mellom jobbet han blant annet som politisk rådgiver og informasjonsleder for Senterpartiets stortingsgruppe.
Han var senior sjømannsprest ved Sjømannskirken i København, som også kalles Kong Haakons kirke fra 2007 til 2015. Fra høsten 2015 fram til oppnådd pensjonsalder i 2018 var han sokneprest i Kvernes og Kornstad sokn i Averøy kommune.
Wikipedia skriver at Magne Hoem er en stor tilhenger av nynorsk. Han er også lillebror av forfatteren Edvard Hoem som mange også vet skriver på nynorsk.

Daglig leder Ingrid Mari Amundsen. Foto: Privat

Den nye daglige lederen av Sjømannskirken på Lanzarote er Ingrid Mari Amundsen. Hun var også husmor og daglig leder av Sjømannskirken i København. Sjømannskirken i København ble kåret til vaffelmestere i 2011 med over 10 000 stemmer. Dette lover bra for vaffelsesongen på Lanzarote!

Magne og Ingrid Mari skal vikariere ved Sjømannskirken på Lanzarote som prest og daglig leder fram til en ny fast sjømannsprest blir ansatt, sannsynligvis rundt årsskiftet.

Sjømannskirken på Lanzarote vil senere komme tilbake med nye åpningstider for kirken denne høsten, og Lanzaroteposten vil selvsagt formidle informasjonen videre til leserne.

Vi ønsker det nye presteparet hjertelig velkommen til Lanzarote!

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast