forbrukerNyheter:turister

Vi presenterer : Merethe Thortveit Dodd, aktiv dame på Lanzarote

Norske Merethe Thortveit Dodd er en særs aktiv person på Lanzarote!

Merethe Thortveit Dodd. Foto: Privat

Merethe har bodd på øya i mange år, og har jobbet med reiseliv det meste av tiden.
Hun kom til Lanzarote allerede i 1992, og underveis hadde hun to gjesteopptredener i gamlelandet på tilsammen 12 år hvor hun blant annet arbeidet som salgs-og markedsdirektør og hotellsjef på Hankø Hotell & Spa. Hun har også en master i business & marketing med i ryggsekken.
I dag er hun salgs-og markedsdirektør ved det norske rekreasjonssenteret Casas Heddy i Puerto del Carmen, og hun er direktør og driver av det nyåpnede hotellet Hotelito el Campo i landsbyen Yaiza. Og som om dette ikke var nok, så er hun også regnskapsansvarlig ved Sjømannskirken på Lanzarote.

Merethe har laget en oversikt for Lanzaroteposten over hva hun driver med i disse dager:

Casas Heddy åpnet for gjester igjen den 2.august etter å ha vært sommerstengt.  Etter en litt treg start, er det nå full rulle, masse gjester og godt belegg framover.  De aller første gjestene fra det norske reiseselskapet Vitalreiser kommer fra Bergen allerede den 21.september, men storinnrykket skjer med første flyet fra Norwegian den 28.oktober. Vi ser frem til å ønske velkommen til både gamle og nye gjester! Du kan lese mer om tilbudene fra blant annet Casas Heddy HER .

Hotelito el Campo i Yaiza. Foto: Hotellet

Hotellet Hotelito el Campo i landsbyen Yaiza mellom Puerto del Carmen og Playa Blanca har snart vært i drift i seks måneder. Det jobbes stadig med å forbedre hotellet og produktene som følger med, og hotellet har inngått flere gode avtaler med reisearrangører og andre samarbeidspartnere. Utover høsten vil det arrangeres «feel good-helger» med blant annet vandringsturer med utgangspunkt i hotellet.  Detaljert program følger snart!
Du kan lese mer om dette koselige hotellet HER .

Fra Hotelito el Campo. Foto: Hotellet

Her kommer et spesialtilbud til leserne av Lanzaroteposten fra Hotelito el Campo:

Dobbeltrom med frokost: €50,00 per natt, og for enkeltrom: €40,00 per natt.  Tillegg for Junior Suite med egen balkong: €10,00 per natt.  Tilbudet er gyldig frem til 1.november.
For å få dette tilbudet, kontakt Merethe på (0034) 620 866 829 / (0047) 904 16063 eller via eposten merethe@hotelitoelcampo.com .

Vær
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-