Nyheter:

Du kan forhåndsstemme på Kanariøyene til det norske kommunestyre- og fylkestingsvalget

I forbindelse med kommunestyre- og fylkestingsvalget kommende 9. september 2019 informeres det herved om at det er anledning til å avgi forhåndsstemme på konsulatet fra mandag 1. juli 2019. Siste dagen for forhåndsstemmegivning er fredag 30. august 2019.
Vi gjør alle oppmerksomme  på at velgeren er selv ansvarlig for å avgi forhåndsstemme i god tid for å sikre at forhåndsstemmegivningen kommer frem til valgstyre i rett tid. Dette gjelder selvfølgelig også de som ønsker å benytte seg av brevstemmegivningen. Det er obligatorisk å kunne vise gyldig legitimasjon på konsulatet for å kunne avgi forhåndsstemme.

Det vil være anledning til å hente valgmateriale for brevstemmegivning på Den Norske Skolen samt i Den Norske Sjømannskirken på Gran Canaria og på Lanzarote. Vi minner om at det IKKE er anledning til å forhåndsstemme på skolen eller i kirkene.

For mer informasjon kontakt gjerne konsulatet eller søk på hjemmesiden:  www.valg.no

Med vennlig hilsen / Saludos cordiales

Lis-Ann Sylling
Visekonsul / Vicecónsul

Norsk Konsulat / Consulado de Noruega
Calle Juan Rejón 67, 5ª planta
35008 Las Palmas de Gran Canaria

Telf.: +34 928495035 – Fax: +34 928495036

E-post: laspalmas@norskkonsulat.com

Lisann.sylling@norskkonsulat.com

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast