forbrukerLeserbrev

Leserbrev: Hva skal vi gjøre med Norwegian?

Innlegget av skrevet av Terje Jansson.

Ja, hva skal vi gjøre med Norwegian ? Hvis det er noe å gjøre med dem da…

Vi har vært her nede på Lanzarote i ni uker nå, og skal hjem til Norge mandag 11.mars. Så og si hver mandag er direkteflyet forsinket hit, og blir enda mer forsinket herfra. Det som verre er; flyet må stadig ned i Faro (en by sør i Portugal) for å tanke. Slik var det forrige uke,  og slik var det i går mandag.

I går tok flyet av en time forsinket, og fordi de tar av mot nord kan de ikke fylle full tank. Dette til tross for at de nye 737-800 Max-flyene som de nå bruker her nede har kraftigere motorer og større tanker. Jeg vet at de topografiske forholdene gjør at de ikke kan fylle fullt.

I går kveld skulle flyet herfra lande kl.00.35. Da har alle busser til byene på Østlandet gått, og våre venner som reiste hjem idag må sitte fem timer på Gardermoen og vente på første morgenbuss.

Tenk om Norwegian hadde avreist Oslo noe tidligere om morgenen, så hadde folk vært garantert å komme hjem. Charterflyene gjør jo det.

Så la jo Norwegian ned Londonflyet som gikk mye tidligere, og som hadde forbindelse til Osloflyet. Det tok vi et par ganger, og det var ikke forsinket.

Jeg prøvde å chatte med Norwegian om dette i dag, men traff sikkert et callsenter der det bare ble bla-bla -svar.

Har Norwegian noen representant her nede ? Det er kanskje slutt på den tiden da flyselskapene hadde det?
Dette var noen frustrerte tanker om Norwegian.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast