Nyheter:

Hasj og marihuana kan kjøpes og brukes på Lanzarote…helt lovlig!

Visste du at man kan kjøpe og bruke de narkotiske stoffene hasj og marihuana lovlig på Lanzarote?

Den britiske nettavisen Lanzarote Information har funnet ut at folk kan kjøpe og bruke hasj og marihuana helt lovlig i de 20 cannabis-klubbene som nå har dukket opp rundt omkring på øya, også i turiststrøkene Costa Teguise, Puerto del Carmen og Playa Blanca.

Klubbene er åpne bare for medlemmer. Et årlig medlemskap koster 20 euro, og det eneste man trenger er å vise fram passet når man melder seg inn i klubben.

I klubblokalene får man kjøpt hasj og marihuana, og dette er fullt lovlig og godt lovregulert. Enhver voksen person kan derfor kjøpe og bruke produktene i klubblokalene, og bare der. Klubbene promoterer også bruken av stoffene til medisinsk og terapeutisk bruk.
Ved siden av å selge produkter som skal røykes, selges det også kjeks og kaker som er laget med blant annet cannabis-olje.
Kjøpere kan bare kjøpe et visst antall gram av stoffene per dag, og alt skal forbrukes i klubblokalene.

Klubbene ligner litt på de mer berømte kaffehusene som finnes i Amsterdam. Flere av klubbene på Lanzarote selger også kaffe og te og vanlige kaker til gjestene.

Mesteparten av produktene som selges dyrkes lokalt på Lanzarote, og er underlagt streng kontroll av mattilsynet på øya.

Dette skriver Wikipedia om cannabis: Cannabis er rusmidler fremstilt av planten hamp (Cannabis) hvor marihuana og hasj (hasjisj) er de vanligste. Produkter fra planten kan spises eller røykes, og brukes fordi de gir en virkning som oppleves som behagelig for brukere.

Les hva den norske nettsiden forskning.no skriver om å bruke cannabis.

Marihuana. Foto: Lanzarote Information/Adobe
Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast