forbrukerNyheter:

14 restauranter på Lanzarote er nominert som de beste i den kanariske restaurantguiden «Qué Bueno Canarias Heineken»

Restaurantguiden «Qué Buen Canarias Heineken» (som kan oversettes med «Hvor godt på Kanariøyene», og er sponset av ølmerket Heineken) er den lokale Michelin-guiden for Kanariøyene. I år er 14 restauranter på Lanzarote nominert til å vinne sine klasser.
Det er bemerkelsesverdig at den kjente kokken fra Lanzarote, Luis León (se bildet over) er sjefkokk på tre av de nominerte restaurantene; «Kentia», «Cala» og «Arena».

Restaurantene «Kentia Goumet Club» i Hotel La Isla y El Mar i C/Reina Sofia i Puerto del Carmen og «Cala» i
Ave. César Manrique i Arrecife har begge superkokken Luis León ved grytene, og er nominert som de beste restaurantene på Kanariøyene.  I samme klassen om å bli kåret til Kanariøyenes beste restaurant finner vi  «Isla de Lobos» i Hotel Princesa Yaiza i Playa Blanca, og «La Bodega de Santiago» i landsbyen Yaiza.

«Street Food la Cascada del Puerto» i C/Roque Nublo i Puerto del Carmen er nominert i klassen Gastrobar. Vegg i vegg ligger «Cascada del Puerto» som er nominert i klassen Beste grillrestaurant.

I kategorien Beste spanske mat finner vi » Arena» i C/Janubio i Los Mojones i Puerto del Carmen, drevet av Luis León og «La Casa Roja» i havna i Gamlebyen i Puerto del Carmen.

Restaurantene «Lilium» i den nye marinaen i Arrecife, «Brisa Marina«på strandpromenaden Avenida Maritima i Playa Blanca og «El Risco» i Famara er nominert i klassen Beste kanariske og tradisjonelle kjøkken.

Restaurantene «Sebastyan´s» i senteret C.C. La Mulata i Playa Blanca og «Cantina Don Rafael» på Avenidaen i Puerto del Carmen er nominert i klassen Beste utenlandske kjøkken.

I kategorien Beste hotellrestaurant finner vi «Altamar» på Gran Hotel Arrecife.

De fleste av restaurantene har sin egen nettside og/eller Facebookside, hvor adresser, telefonnummer og anmeldelser med mer presenteres. Ha et godt måltid!

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast