Nyheter:

Det kulturelle juleprogrammet på Lanzarote

For andre år på rad har de sju kommunene på Lanzarote gått sammen om å presentere et kulturelt juleprogram på øya.

I alt skal atten folkedansgrupper, ni folkemusikkgrupper, sju kor, fire julemusikkgrupper og et klassisk orkester underholde fra 1.desember fram til 29.desember på forskjellige steder på Lanzarote. Tilsammen er det nesten 40 opptredener, og programmet kan du se under.
Det kan være vanskelig å lese hva som står i programmet, så prøv å forstørre bildet enten på mobilen eller på datamaskinen. Nettavisen Lanzarote Information har laget en engelsk utgave av aktivitetene HER.
Alle arrangementene er gratis for publikum.

 

Dette skriver lokalavisa om arrangementene (på spansk).

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast