musikkTias

Musikalen «Evita» i teateret i Tias

Musikalen «Evita» fremføres av lokale krefter i det kommunale teateret i Tias fredag 30.november kl.21.00 og lørdag 1.desember kl.21.00 (tidspunktet er forandret fra plakaten).

«Evita» er en musikal med musikk av Andrew Lloyd Webber og tekst av Tim Rice. Musikalen er basert på Mary Mains biografi «The Woman with the Whip», og handler om livet til Eva Perón, den argentinske presidenten Juan Peróns andre kone. Musikalen har også blitt filmet med Madonna i hovedrollen.

Billetter selges på bensinstasjonen P-Can i Tias og BP-stasjonen ved sykehuset i Valterra i Arrecife for 20 euro. Er det billetter igjen, selges disse ved inngangen for 22 euro.

Teatergruppen som framfører «Evita» er en lokal gruppe, Compañía Teatral Chespir , og var den samme teatergruppen som hadde stor suksess i fjor med «Jesus Christ Superstar» på teateret i San Bartolomé.

Fra øvelsene før premieren. Foto: Diario de Lanzarote


Øvelse gjør mester! Foto: Diario de Lanzarote

Og her får du en smak av kanskje den mest berømte sangen fra «Evita», «Don´t cry for me Argentina» med selveste Madonna: (PS. Madonna kommer IKKE til Tias…)

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast