Arrecifemusikk

Arrecife en Vivo: Årets musikkfest i hovedstaden!

Arrecife en Vivo, som kan oversettes med Levende Arrecife er en årlig musikkfestival som arrangeres på sensommeren over fire helger. Første festivaldag er fredag 21.september.

Ideen er at forskjellige artister spiller på fire forskjellige scener i sentrum av hovedstaden. Den morsomme delen er at gatemusikanter leder publikum fra scene til scene, og etterhvert danser folk seg gjennom gatene på vei til neste konsert! Her er et bilde fra i fjor:

Fra en av konsertene i 2017. Foto: Arrecife en Vivo

Konsertene starter kl. 18.00, og etter at artistene er ferdig er det kjente discjockeyer som tar over scenen. Dagene er fredag 21.september, fredag 28.september, fredag 5.oktober og TORSDAG 11.oktober (Ja, det er TORSDAG!) Grunnen til torsdagskonserten er at fredag 12.oktober er nasjonal helligdag i Spania og på Kanariøyene, Fiesta Nacional de España. Det er GRATIS adgang til alle konsertene.

Det er store navn fra musikkverdenen som skal spille i hovedstaden denne høsten:

Fredag 21.september er trekkplasteret den britisk gruppa EMF. På 90-tallet toppet gruppa både amerikanske og britiske hitlister med låten «Unbelievable». Her kan du se og høre EMF fra BBCs «Top of the Pops»:

 

EMF opptrer kl.22.30 fredag 21.september i Lanzarote Marina. Du får også flere opplysninger på festivalens egen nettside HER.

Det er laget en liten reklamefilm for festivalen:

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast