Nyheter:

Nyheter fra Lanzarote! Uke 32, august 2018

Hotellprisene på Kanariøyene går NED med nesten fem prosent

Prisene for hotellovernatting har gått ned i august sammenlignet med samme måned i fjor. På Kanariøyene er prisfallet i august på 4,8 prosent. Prisnedgangen henger sammen med at det for første gang siden 2013 har vært en nedgang i hotellovernattinger i Spania mellom januar og juni. I juni var det 210.000 færre overnattinger på Kanariøyene. Det var Canariajournalen som skrev om dette først.

Hetebølgen kommer tilbake til Lanzarote mandag og tirsdag

Det spanske værinstituttet AEMet melder om temperaturer opp mot 36 grader på Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife mandag og tirsdag. Det er sendt ut gult varsel, og igjen oppfordres folk til å finne skygge mellom kl.12 og 15, og å drikke mye vann. Solkrem med høy faktor er også viktig, da UV-strålingen er svært høy.

7100 nye jobber skapt på Kanariøyene

7100 jobber ble skapt på Kanariøyene i årets andre kvartal. Dette gjør at regionen var den som hadde størst økning av jobbmuligheter i hele Spania.

En båt med flyktninger kom til Costa Teguise tirsdag

Patera til Costa Teguise. Foto: La Voz

Båten, som kalles patera kom seg til stranda Tia Vicenta litt nord for Costa Teguise. Båten var tom da den ble funnet, men ombord ble det funnet klær som tyder på at det hadde vært minst fire personer ombord.

Jordskjelv på havbunnen utenfor Lanzarote

Et jordskjelv med styrke 2.9 på Richters skala skjedde på havbunnen nordvest for Lanzarote torsdag morgen. Skjelvet var ikke merkbart på Lanzarote, og er et ganske vanlig fenomen ute i havet ved Kanariøyene.

Travel dag på flyplassen på Lanzarote

Torsdag i siste uke var den aller travleste dagen i flyplassens historie. 29 400 passasjerer var innom flyplassen den dagen, som altså er ny rekord.

Slutt på Lanzarote Duatlon etter 20 år

Lanzarote Duatlon med aktivitetene løping og sykling har de siste 20 årene blitt organisert av det danske sportshotellet Club La Santa. Hotellet sier at årets arrangement blir det siste. Club La Santa takker i en pressemelding deltakere, frivillige og sponsorer for deres støtte i alle disse årene.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast