Nyheter:turister

Lanza Event Cruiser; nytt turtilbud på Lanzarote

Et nytt tilbud for turister på Lanzarote har nettopp startet. Selskapet Lanza Event Cruiser tilbyr

-turer til steder som i dag ikke er tilgjengelig med buss

-turer for funksjonshemmede

-turer til begivenheter på øya man normalt har måtte kjøre egen bil til

-en «nattbuss» hvor man blir kjørt til en av øyas nattklubber, og hentet igjen.

Alle turene som kjøres har alltid en tur-vert med, og noen av vertene er også kvalifiserte turguider.

Selskapet kan tilby følgende turer idag:

Sun Set Cruise

Tur til vindistriktet La Geria, landsbyen Mancha Blanca og videre gjennom Nasjonalparken for å se Ildfjellene, og til Los Hervideros for å se brenningene slåss om plassen, beundre saltanlegget og videre til El Golfo for å se sola gå ned i Atlanterhavet mens man drikker vin fra øya og nyte en tapas eller to. Turen går hver torsdag.

Markedet i Teguise og restauranten Volcaland i vindistriktet

Tur til landsbyen Teguise på formiddagen, og deretter til restauranten Volcaland/El Campesino i vindistriktet for en buffet-lunsj. Hver søndag.

Platinum Tour

En tur beregnet for de «kresne» turistene, og er en tur med VIP-stempel. Turen går gjennom vindistriktet med en eksklusiv vinsmaking før man ender opp i restauranten LagOmar i landsbyen Nazaret, Omar Sharifs gamle hus.

Nightliner

Dette er en ultimate partyturen! Du blir hentet enten du bor i Playa Blanca, Puerto del Carmen, Costa Teguise eller Arrecife før turen går til en av de «hotteste» nattklubbene i Puerto del Carmen. Det er servering ombord i bussen. Turen går mandag, onsdag,fredag og søndag.

Kid First Family Excursion

Dette er en tur for familier med barn, og hvor barna er viktigst! Det blir stopp i Nasjonalparkens besøkssenter hvor man kan «føle» et vulkansk utbrudd, det blir tur på kamelryggen, det blir leker for og med barna med overraskelser. Turen går mandag, onsdag, fredag og søndag.

Panorama Cruise

Dette er turen hvor vin og panorama-utsikt er viktigst! Det blir besøk i vulkanparkens besøkssenter for å lære om vulkanene, det blir besøk i en vinbodega for vinsmaking, tur gjennom vindistriktet og opp til Lanzarotes gamle hovedstad Teguise, videre gjennom distriktet Las Nieves til landsbyen Haria, i De tusen palmers dal. Turen går tirsdag, torsdag og lørdag.

Lanza Event Cruiser Mobility Tours

Dette er turer for gjester med forskjellige funksjonshemninger. Turene arrangeres i samarbeide med Mobility Jane, et firma som leverer mobilitetsutstyr.

Mobilitetstur til Rancho Texas

Gjestene reiser i buss, mens et annet kjøretøy følger etter med rullestol, gåstol eller andre hjelpemidler man har. Man besøker Lanzarotes eneste temapark, Rancho Texas i Puerto del Carmen.

Mobilitetstur til markedet i Teguise og Volcaland

Dette er samme tur som er beskrevet ovenfor, og går hver søndag. Turen inkluderer hjelp og assistanse for gjester med funksjonshemninger. Etterpå er det lunsj for de som vil ha det i Volcaland/El Campesino.

Fremtidige turer

Når det er spesielle arrangementer på Lanzarote vil Lanza Event Cruiser sette opp buss til og fra begivenheten.
For eksempel:

Landsbyfesten i Puerto del Carmen, Nuestra Señora del Carmen 11.august

Bussene henter gjester fra Costa Teguise, Arrecife, Matagorda, Puerto Calero og Playa Blanca, og kjører til havna i Gamlebyen i Puerto del Carmen for å oppleve den viktigste dagen i fiestaen, med levende musikk, dans, tivoli og den flotte båtparaden. Det er to returbusser; den siste går kl.04.00 søndag morgen. Pris 16 euro, med turvert ombord.

Fiesta San Ginés

Bussene går til hovedstadens sommerfest som arrangeres rundt bukta Charco San Ginés i Arrecife og stranda El Reducto ved Gran Hotel fra 12. til 25.august.

Lanzaroteposten mener at det er flott med nye og interessante tilbud til gjestene på Lanzarote, spesielt for gjester som har kommet til øya i mange år. Det er også fint at det endelig finnes muligheter å komme seg til forskjellige arrangementer på øya slik at man slipper å kjøre selv. Det vet alle som har prøvd å kjøre egen bil opp til for eksempel Mancha Blanca i september under Romeria, pilegrimsmarsjen.

Lanza Event Cruiser har ei nettside man kan melde seg på en av turene: Lanza Event Cruiser.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast