Nyheter:

Avisen Canarias 7: To kommuner på Lanzarote er vakrest på Kanariøyene

Den kanariske avisen Canarias 7 har sendt ut sine journalister for å finne de sju vakreste områdene på Kanariøyene. Journalistene kom tilbake og fortalte at to av de vakreste kommunene lå på Lanzarote!

Dette skriver avisen, med utfyllende informasjon av Lanzaroteposten:

Teguise: Landsbyen Teguise var fram til 1852 administrativ hovedstad på Lanzarote, og er i dag kommunesenteret. I landsbyen ligger et piratmuseum, en festning, og hver søndag arrangeres Lanzarotes største marked der. I kommunen ligger også Kaktushagen, utformet av kunstneren Cesar Manrique. Turiststedet i Teguise kommune heter Costa Teguise.

Museo Atlántico i Playa Blanca, Yaiza kommune

Yaiza: Kommunen sør på Lanzarote er hjemmet til La Geria, Kanariøyenes mest kjente vinområde. Vindruer dyrkes i groper i svart, vulkansk jord. Undervannsmuseet Museo Atlántico, det første i Europa med skulpturer på tolv meters dyp fungerer som rev for det marine livet, og ligger ved turiststedet Playa Blanca. Deler av Timanfaya nasjonalpark ligger i Yaiza kommune. Det gjør også den grønne lagunen El Golfo.

De andre fem stedene som avisen skriver om på Kanariøyene er Tejeda, Arucas og Puerto de Mogán på Gran Canaria, Betancuria på Fuerteventura og La Oratova på Tenerife.

HER finner du artikkelen i avisen Canarias 7.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast