Nyheter:

Lanzarote nærings-og residentforening hjelper utlendinger

Lanzarote nærings-og residentforening ble dannet i 2008.

Foreningen definerer seg selv slik:

Foreningen er for alle, residente, ikke-residente, huseiere, forretningsfolk eller mennesker som rett og slett liker Lanzarote.
Medlemmene ønsker å bli en del av en forent gruppe av personer som alle har et felles mål; de vil være med å bestemme fremtiden på øya og forsikre seg at Lanzarote er et tryggere og sikrere sted for alle, med en fortsatt økonomisk vekst for de neste generasjonene.

Hvis man planlegger å flytte til øya og/eller trenger hjelp med offisielle papirer, boligkjøp eller boligsalg, opprette bankkonto, NIF/NIE-nummer, residensia, skaffe lisenser, legebesøk med mer kan representanter fra øyas næringsforening hjelpe til.

Hver tirsdag stiller for eksempel representanter for næringsforeningen opp i rådhuset i Teguise for å hjelpe utlendinger som bor i kommunen med oversettelser. Ellers reiser representantene rundt på øya for å hjelpe til der det er nødvendig.

Melder du deg inn i foreningen er hjelpen inkludert i medlemskontigenten. Ellers betaler man for hvert oppdrag. Hovedspråket i foreningen er engelsk.

Foreningen er en ideell og en ikke profittbasert forening. Nettsiden finner du her:  http://lanzarotebusinessassociation.com/ 

Foreningens Facebookside finner du her: Lanzarote Business and Residents Association

Lanzarote nærings-og residentforening er 10 år i 2018, og inviterer alle til å feire dagen lørdag 21.juli med et grillparty på Highlander Too Bar i senteret Montana Tropical i Puerto del Carmen:

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast