restauranter

Nytt fra bar- og restaurantfronten på Lanzarote

Det er alltid spennende å besøke nye barer og restauranter på solskinnsøya Lanzarote.

Per oktober 2015 var det 1764 barer og 982 restauranter på øya! Skulle du besøke alle ved å stikke innom tre om dagen, måtte du bruke over to og et halvt år!

Her har du oversikten fra hver kommune, hvor Tias (med Puerto del Carmen) er i toppen:

Når det er så mange tilbud gjelder det å skille seg ut med ikke minst ypperlig service, god mat og drikke, og beliggenhet.

I Puerto del Carmen har det dukket opp en spennende restaurant!

Restaurante Isla like ved Sjømannskirken tilbyr «EN METER PIZZA», og bestiller du den får du en pizza som ser slik ut:

Du må være rimelig sulten hvis du skal fortære denne meteren!

I Playa Blanca sør på Lanzarote finner vi det vakre området Marina Rubicon øst i byen, der hvor blant annet det berømte markedet arrangeres hver onsdag og lørdag.

Nå har det dukket opp en ny restaurant i området, Harbour View, og er kanskje den eneste restauranten på Lanzarote hvor du kan sitte ute på det ekte grønne gresset og nyte havutsikten?

Rimelige matretter og hyggelig betjening finner du her, og lørdag formiddag er det en lokal visesanger som underholder med både spanske og internasjonale melodier.

Tilbake til Puerto del Carmen igjen:

På Avenidaen, ikke langt fra Casino ligger det en bar som heter La Delicatezza. Navnet tyder på at baren er italiensk, og har spesialisert seg på å servere fantastiske drinker.

Bare det å studere bartenderen når han mikser drinkene er verdt et besøk:

Denne baren har vært åpen ei god stund før Lanzaroteposten oppdaget den.
En kveld jeg var der spurte jeg om de hadde en «Harvey Wallbanger», en drink som er berømt fra USA og som består av vodka, den italianske likøren Galliano, appelsinjuice og is. Den hadde de!

 

Vær
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-