Nyheter:

Enda flere prisbelønte viner fra Lanzarote

For noen uker siden skrev vi om to vingårder på Lanzarote som oppnådde høyeste utmerkelser på anerkjente vinfestivaler i Europa. Det var Bodegas Rubicón og  Bodegas La Geria. Les mer om det vi skrev HER.

Nå er det også blitt kjent at Bodegas El Grifo fra Lanzarote tok hjem to gullmedaljer fra vinfestivalen Berliner Wein Trophy i februar.
Først vant El Grifo gull for sin rødvin Listán Negro de El Grifo 2016, som i følge produsentene er en ung og fruktig rødvin. Deretter oppnådde El Grifo også en gullmedalje for sin Canari, en søt hvitvin i gruppen Malvasía Volcánica.
Nå i mars ble det enda en gullmedalje for vinen Canari. Da fikk denne vinen høyeste utmerkelse
i konkurranse med 3 500 andre vinmerker under vinfestivalen Vinalies de París i Paris.

Du kan lese mer om Kanariøyenes eldste vingård Bodegas El Grifo HER  (på engelsk).

Noen ganger er det vanskelig å finne lokal vin fra Lanzarote i butikkene på øya. De store kjedene SPAR og HiperDino har ofte egne salgshyller for kortreist vin, og noen ganger selges lokal vin på markedene. Det beste er ofte å dra til de forskjellige vinbodegaene og kjøpe direkte fra produsenten.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast