Nyheter:

De første panteautomatene er installert på Lanzarote

Panteautomater for plastflasker og bokser er noe helt nytt på Kanariøyene, og i dag mandag settes de første automatene i drift  på Lanzarote.

En automat for plastflasker, og en for bokser. Foto: Chacón

På Lanzarote er det kjøttbutikkene til Chacón som er først ute med å installere panteautomater. De første automatene er satt opp i Chacón-butikken i bydelen Valterra i hovedstaden Arrecife. De andre Chacón-butikkene på øya; i Argana, i Playa Honda og i Tias skal også sette opp panteautomater.

Du får noen céntimos (en céntimos er ca 10 øre) i pant, avhengig av flaskenes og boksenes størrelse. Pantebeløpet kan du bruke i butikken som betaling, eller du kan donere beløpet til en veldedig organisasjon. I mars måned går pengene til det lokale Røde Kors på Lanzarote.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast