forbrukerNyheter:

Puerto del Carmen: Eiendomsprisene opp med over sju prosent

I følge Spanias største selskap for markedsprisundersøkelser på eiendommer, TINSA er det Puerto del Carmen som har de høyest økende boligprisene på Lanzarote.

Hittil i år har markedsverdien på fast eiendom i feriebyen gått opp med 7,2 prosent, noe som er den desidert største økningen på Lanzarote.
At hotellbelegget i Tias kommune (der Puerto del Carmen ligger) er blant Spanias høyeste og at det også er et meget lukurativt marked for private utleiere gjør at boligmarkedet i Puerto del Carmen «koker».

Folk som har fulgt med på boligprisene i Puerto del Carmen de siste to årene har sett en konstant økning av salgsprisene: Det er ei stund siden en kunne få kjøpe en ett-roms leilighet til under 100 000 euro.

I følge TINSA er det særlig pensjonister fra Storbritannia, Tyskland og Irland som har investert i boliger i Puerto del Carmen, både i fast eiendom og i utleiemarkedet.

Prisøkningen på eiendommer i Puerto del Carmen er nesten tre ganger så stor som eiendommer i de andre turistbyene på Lanzarote.
I Costa Teguise nord for hovedstaden Arrecife har verdiøkningen på boliger det siste året vært på 2,6 prosent. Gjennomsnittsøkningen på eiendommer på Lanzarote er på bare 2,5 prosent.

Årsaken til den lave gjennomsnittlige økningen av prisene for eiendommer og leiligheter for hele Lanzarote skyldes at husprisene i hovedstaden Arrecife har FALT med over seks prosent siden januar 2017, i følge TINSA.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast