Nyheter:

Rekord: Sju millioner flypassasjerer reiste til og fra Lanzarote i 2017

For første gang i historien har det reist over sju millioner passasjerer til og fra flyplassen på Lanzarote i løpet av et år. Dette gjør at flyplassen på Lanzarote er Spanias åttende travleste flyplass.

Søndag kom passasjer nr. sju millioner til øya.
Det var en engelsk turist som reiste fra Manchester på ferie sammen med sin familie. Familien reiste med et fly fra reiseselskapet Thomas Cook UK, og ble møtt i flytrappa av sjefen for flyplassen og sjefen for reiseselskapet.
Den heldige passasjeren fikk blomster, suvenirer fra Lanzarote og et adgangstegn til flyplassens VIP-avdeling som familien kunne bruke ved hjemreisen.

Flyplassen på Lanzarote har vært i virksomhet i over 70 år, og er den tredje travleste på Kanariøyene etter Gran Canaria og Tenerife. I dag er det 44 flyselskaper som trafikkerer Lanzarote, og som forbinder solskinnsøya Lanzarote med over 90 destinasjoner.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast