Nyheter:

Innsamling av matvarer på Lanzarote

Som mange vet er det mennesker på Lanzarote som sliter med å få endene til å møtes. Spesielt er det barnefamilier som har det vanskelig. Denne julen har vi alle en mulighet til å hjelpe.

Enda en gang inviterer dyreparken Rancho Texas i Puerto del Carmen innbyggerne på Lanzarote til å donere matvarer og andre nødvendige husholdningsartikler til kafeen Calor y Café i Arrecife. Calor y Café er en spesiell møteplass og «varmestue» for hjemløse og andre som har det vanskelig, og drives av katolske nonner.

Det er satt av fire datoer i desember hvor folk kan levere varene til Rancho Texas. Gir du matvarer som veier minst åtte kilo, får du en gratisbillett inn til dyreparken som kan brukes fram til 31.mai 2018.

Leveringsstedet er parkeringsplassen ved Rancho Texas i Puerto del Carmen på dagene 9., 10., 16. og 17.desember mellom kl. 09:30 og 13:00.

Calor y Café har kommet med noen forslag over hva som trengs av varer denne julen (NB! Ingen ferskvarer, ingen klær eller leker):

Pasta og ris: Spaghetti, makaroni

Vaskemidler: Vaskepulver, klor

Personlig hygiene: Sjampo, dusjsåpe, tannkrem, hygieneartikler for kvinner, toalettpapir

Tørrmat: Linser, erter, rosiner, svisker

Hermetikk: kjøtt, pølser, tomater

Barnemat: frokostblandinger, saft, juice, kjeks

Annet: matolje, salt, sukker, melk

Det er lett å kjøpe god og næringsrik mat for å hjelpe de som trenger det mest. Samtidig gir det oss en god følelse av å gi noe tilbake til øya vi alle er glad i.
Tenk litt over hvem det er som skal ta i mot våre gaver. Dette er familier som strever. De trenger ikke bare kartonger av melk, men forskjellige matvarer og andre nødvendige artikler som de kan bruke i hverdagen.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast