nyheter

Vin fra Lanzarote blant den beste i verden

Igjen er det vin fra Lanzarote som topper listene i den prestisjetunge vinguiden Guía Peñín 2018.

Helt øverst finner vi Canari Malvasía volcánica de Bodegas El Grifo, en hvitvin fra bodegaen El Grifo på Lanzarote. Denne vinen får 95 poeng ut av 100 mulige, og det betyr at vinen har en eksepsjonell kvalitet.

Vinguiden Guía Peñín har tatt for seg 11 500 forskjellige viner fra Spania, og 42 viner fra Lanzarote skårer stort. Sju fikk karakteren utmerket, 33 veldig god, og to viner ble karakterisert som akseptabel.

Mandag 6.november går startskuddet for den tredje vinuken på Lanzarote, «Malvasía, la semana del vino de Lanzarote».

Hver dag vil det foregå aktiviteter på mange av Lanzarotes vingårder:

Her kan du få lære mer om hvordan vin på Lanzarote produseres og tilberedes, du kan bli med på turer i vinlandskapet La Geria, det tilbys kurs i yoga og vin, og også et malerkurs hvor man maler med vin!
Du kan lese om alle arrangementene HER.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast