nyheter

Nyheter fra Lanzarote! Onsdag 17.juli 2024

Ingrid Bergmans datter, Isabella Rossellini skal opptre på Lanzarote

Lørdag 4.august kommer selveste Isabella Rosselini med sitt enpersonsshow på hovedscenen i Jameos del Agua nord på Lanzarote.

Isabella er skuespiller, og hennes opptreden heter «Darwins smil», som er en unik opplevelse som forener kunst og vitenskap.
Opptredenen er inspirert av Charles Darwins bok ‘The Expression of Emotions in Man and Animals’, og Rossellini utforsker kontinuiteten mellom mennesker og dyr gjennom emosjonelle uttrykk, står det i invitasjonen.

Far til Isabella er italienske Roberto Rossellini, så i Facebooks kommentarfelt er det mange som lurer på om Isabella vil prate italiensk, svensk eller engelsk. Det blir nok engelsk tale, med spansk oversettelse på en skjerm.

Kanskje noen av leserne husker hennes rolle i den amerikanske tv-serien «Friends/Venner for livet»?

Opptredenen vil nok bli fort utsolgt, så det kan lønne seg å kjøpe billetter raskt ved å klikke HER.

En video viser noen sekunder fra hennes show tidligere på Tenerife:

Ny rekord på flyplassen
Flyplassen på Lanzarote

I juni ble det satt ny rekord på flyplassen på Lanzarote. Da var 688 846 reisende innom flyplassen, nesten fem prosent flere enn i juni i fjor.
Sammenlignet med juni for ti år siden, er det en økning på over 30 prosent.

Drone over flyplassen på Fuerteventura gjorde at fly ble dirigert til Lanzarote
Arkivfoto: pixabay.com

Sist lørdag måtte flere fly på vei til Fuerteventura lande på flyplassen på Lanzarote. Grunnen var at en drone ble observert i lufta over flyplassen på Fuerteventura.
Politiet ble varslet, og er nå i full gang med å finne ut hvem som var ansvarlig for droneflygningen.

Etterlyst nordmann arrestert på Fuerteventura 
Foto: Guardia Civil

En etterlyst nordmann ble 9.juli arrestert av Guardia Civil på naboøya Fuerteventura. Mannen var etterlyst for vinningforbrytelser i Norge. der 175 mennesker skal være ofre for nordmannens svindel det siste året.
Nordmannen hadde først reist til Mexico, før han dro videre til Belgia og Gran Canaria før han kom til Fuerteventura i håp om ikke bli funnet.
Guardia Civil på Fuerteventura stod for etterforskningen, som førte til arrestasjonen etter informasjon fra norsk politi.

Det var Canariajournalen som skrev om dette først.

Savnet ungdom fra Storbritannia funnet død på Tenerife
Ill. Regjeringen på Tenerife

Lanzaroteposten skrev i juni om at den 19 år gamle Jay Slater fra Storbritannia var meldt savnet på Tenerife.
Mange leteaksjoner ble satt i gang, og i går mandag ble han funnet død i et ulendt terreng på øya. Myndighetene melder at han døde trolig av et fall, og at ikke noe kriminelt har skjedd.

Innhøsting av druer har startet på Lanzarote
Foto: lanzarotewinetours.com

Bodega Stratvs i vindistriktet La Geria på Lanzarote ble den første vingården som plukket druer i år. De første druene som ble plukket var Syrah-druer.

Innhøstingen av de viktigste avlingene av Malvasia Volcanic-druer vil starte om en til to uker, sier representanter for vingården. Eksperter tror at årets drueavlinger på Lanzarote vil nå omtrent to millioner kilo i år, i motsetning til 3,2 millioner kilo i fjor.

Pannekaker i dag fra kl.14

Som Lanzaroteposten skrev om tidligere, har Dani og Sandra på restauranten Las Vistas tatt sommerferie, og stengt restauranten.

Derfor vil det bli pannekaker å spise på restauranten Great Asia på Avenidaen i Puerto del Carmen, rett over gata for Burger King i dag fra kl.14.

Foto: Lanzaroteposten

Vi var fem gjester som dro dit sist onsdag for å teste pannekake-tilbudet, og ble fornøyd med det de kunne tilby:

Hva med pannekaker med bananer, og vaniljeis ved siden av? Foto: Lanzaroteposten

Er ikke pannekaker din favoritt, er det mye annet godt på menyen! Og når det nærmer seg 30 grader ute, er det deilig og svalt inne i restauranten!

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast