Nyheter:

Ti aktiviteter som barn liker på Lanzarote

Mange familier med barn planlegger å feriere på Lanzarote denne høsten.
Når barna begynner å kjede seg etter den fjerde dagen på stranda eller ved bassenget, finnes det aktiviteter som kan gjøre dagene mer interessante og ikke minst morsommere for de aller yngste. Sammen med nettavisen Lanzarote Information har vi plukket ut ti spennende tilbud.

(Artikkelen er laget FØR pandemien, og noen av aktivitetene har ikke startet opp igjen etter stengningen).

Besøk Rancho Texas
Se de hvite tigrene på Rancho Texas. Foto: Knut Erik Jensen

Dyreparken Rancho Texas i Puerto del Carmen byr på gode opplevelser både for store og små!
Dyr i alle størrelser og ikke minst eksotiske dyr er alltid spennende, ved siden av imponerende show med delfiner, sjøløver og rovfugler. Og skulle dagen bli varm er et besøk i bassenget ikke langt unna.
Nettsiden finner du HER.

Ta et dykk med den gule undervannsbåten 
Foto: Submarine Safari

Den gule undervannsbåten finner vi i Puerto Calero, litt sør for Puerto del Carmen. Ubåten dykker ned til 30 meter, og gir passasjerene gode muligheter til å studere livet under vann. Nettsiden finner du HER.

Aktiviteter i vannet i Puerto del Carmen og Playa Blanca

Besøk den lille stranda Playa Chica ikke langt fra Hotel Fariones i Puerto del Carmen, eller utebassenget ved Marina Rubicon i Playa Blanca. Ved enkelte strender kan man blant annet få leie vannscootere/jetski. Man kan også bli med på paragliding og en tur med bananbåten. Mer informasjon HER.
På strendene Playa Grande i Puerto del Carmen og Playa Dorada i Playa Blanca kan man også leie de populære pedalbåtene. Her kalles «båtene» pedaloe.

Du kan dykke!

Alle turiststedene har flere dykkerklubber som tilbyr prøvetimer med undervisning i hvordan man kan dykke på en sikker og trygg måte. Les mer om mulighetene for å dykke på Lanzarote HER.

Hva med et besøk i vannparkene i Playa Blanca eller Costa Teguise?

Det er vannparker både i Playa Blanca og Costa Teguise. Ved hotellet Lanzasur finner vi Aqualava Playa Blanca Waterpark, ved hotellet Paradise Island ligger Dino Playa Blanca Water Park. I Costa Teguise finner vi Aguapark (stengt fra november til mars).
Les mer om vannparkene HER.

Besøk piratmuseet i Teguise
Festningen Santa Barbara i Teguise. Foto: Turismo Lanzarote

Barn elsker pirater, og piratmuseet på Lanzarote er ironisk nok plassert inne i festningen Castillo de Santa Barbara. Festningen ble bygget for å forsvare landsbyen Teguise mot pirater! Les mer om Museo de la Piratería HER.

Du kan bowle!

Man finner bowlinghaller i både Puerto del Carmen og Playa Honda.
Cesars Bowling ligger på Avenidaen i Puerto del Carmen (like ved restauranten Porto Mar). Også i Deiland Shoppingsenter i Playa Honda finner vi muligheter for bowling, vegg i vegg med Burger King og KFC.

Kjør gocart!

Den største gocart-banen finner vi på veien opp fra Playa Honda mot San Bartolomé. Les mer om banen, transport dit og beliggenhet HER.

Besøk øyas største akvarium
Foto: Lanzarote Aquarium

Lanzarotes største akvarium ligger i Costa Teguise.
Bassengene har over en million liter vann, der mange forskjellige fisker lever. Du kan også se hai der. Akvariet ligger like ved Hotel El Trebol og baren Cactus Jacks i den nordligste enden av byen. Les mer HER.

Utekinoe og minigolf på Biosfera shoppingsenter i Puerto del Carmen 
Foto: Rooftop Cinema

Hver kveld vises det spillefilmer på toppen av Biosfera shoppingsenter. Filmene har original tale, og det serveres mat og drikke under fremvisningen. Les mer om tilbudet HER.
I samme området finnes også 6D-kino, og minigolf i Jurassic Park-jungelen.

Ha et flott opphold på Lanzarote sammen med de aller yngste!

 

 

 

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast