Ukategorisert

David Christian: Norsk tennisstjerne på Lanzarote!

Alle bilder er tatt av far David Hansen.

David Christian i aksjon!

Lanzaroteposten har skrevet om 13 år gamle David Christian Estojero Hansen fra Playa Blanca et par ganger tidligere. Nå har han kvalifisert seg til den øverste klassen i den lokale tennis-ligaen på Lanzarote, Diamante!

Denne kvalifiseringen går over sju måneder med utallige kamper, og David Christian fikk lønn for strevet med å bli nummer to, og rykker dermed opp i den beste kategorien, Diamante-klassen.

David sammen med sin motstander Daniel Alvarez før finalen i ligaen.

David Christian bor sammen med sin mor Esterwina fra Filippinene, far David fra Norge og storesøster Chiena Yvone i Playa Blanca sør på Lanzarote.

David Christian har spilt tennis i flere år nå, og har etter hvert spilt seg oppover på rangeringslisten på Lanzarote og også på Kanariøyene.

Her er David Christian sammen med sin trener Diego Cardozo fra Argentina

Ny ligasesong starter i desember/januar, og i følge far David er junior godt forberedt. Den første turneringen foregår på Gran Canaria fra 4. til 6.desember, noe David Christian ser fram til med spenning og glede.

Skolen kommer alltid først, sier far. Deretter er det tennis-trening på fritiden, noe junior elsker over alt på jord.

Ifølge David Christian er tennis noe han vil fylle hele tiden sin med den dagen han er ferdig på skolen, noe også den norske tennisstjernen Casper Ruud har bifalt:

Det har blitt noen premier etter hvert; nå må premiehylla utvides:


Premiehylla er full!

Her ser vi David Christian sammen med sine motstandere og arrangører etter at Diamante-seieren var klar på tennisbanen ved Hotel Fariones i Puerto del Carmen:


En glad gjeng etter at Diamante-klassen var klar!

David Christian ser fram mot nye kamper og flere turneringer når Spania etter hvert åpner opp for flere sportslige aktiviteter, sier far David til slutt, som selv holder seg i form ved å spille noen sett mot sønnen.

Lanzaroteposten ønsker både David Christian og far David lykke til i kampen om å bli best på tennisbanen!
Vi gleder oss til å høre mer fra den kanten…kanskje får norske Casper Ruud snart en ny konkurrent, eller en arvtaker?

Vi ønsker lykke til videre!

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast