musikk

Vi er verden, vi er Lanzarote!

Vi er verden, vi er Lanzarote!

Siste uke gikk mange av musikerne på Lanzarote sammen for å lage en musikalsk hyllest til solskinnsøya, til alle som bor og jobber der, og til alle som savner øya. Musikerne laget en spesiell versjon av verdensslageren  «We are the World», og la til enkelte lokale setninger som «Vi er Lanzarote».

I samarbeid med den private næringsforeningen på øya, Lanzarote Business & Residents Association og restauranten The Good Old Days i Puerto del Carmen samlet de bortimot 25 artister, og laget en fantastisk versjon av den kjente låten!
Har du vært ute på byen en kveld på Lanzarote, er det mulig at du kjenner igjen noen av artistene.
Sett deg godt tilbake, skru opp lyden, finn fram lommetørkleet og nyt!

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast