Nyheter:Ut på tur!

Har du besøkt Playa de la Canteria i Orzola?

Bruk fjære sjø til å utforske en av Lanzarotes fineste sandstrender!

Lanzarote har mer enn 100 strender. Mange av de fineste strendene finner man utenfor turiststedene og det som kalles allfarvei.

Playa de la Canteria finnes rett ved landsbyen Orzola helt nord på Lanzarote. Denne stranda er en favoritt blant de lokale, spesielt når det er fjære sjø. Da kommer de mange vikene fram på stranden som er formet som en hestesko.

Stranden er lett å finne. Det er et lite skilt som viser veien til den første venstresvingen etter at man passerer supermarkedet når du kjører inn i Orzola.
Denne veien blir etterhvert en slags krøttersti, men er vel verdt å kjøre videre på: Man blir snart belønnet med et syn som tar pusten fra en; en utrolig vakker strand som som har fjelltoppene ved Famara rundt seg.
Toppene forsterker de fantastiske fargene som skyldes den vulkanske aktiviteten her for millioner av år siden, sammen med sjøens erosjon.

En av grottene på stranden Playa de la Canteria. Foto: Lanzarote Guidebook

En av vikene på stranden skjuler en hule hvor man kan finne skygge for solen, og samtidig nyte synet av de små øyene nordvest for Lanzarote; Alegranza, La Graciosa og Montaña Clara. Man kan også se passasjerbåtene som trafikkerer det ofte så urolige sundet mellom Lanzarote og La Graciosa.

Tekst/foto: Lanzarote Guidebook

Ved å klikke HER finner du en oversikt over de fleste av strendene på Lanzarote.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast