Nyheter:Sjømannskirken

Jul i Sjømannskirken på Lanzarote

Sjømannskirken på Lanzarote har sendt ut dette programmet for jula 2019:

Fredag 20. desember er kirken åpen kl 1100-1400. Lørdag er det servering av julegrøt kl 1300. Daglig leder Ingrid Mari lover å legge en mandel i grøten! Søndag kl.1800 er det gudstjeneste ved forrettende prest Olav Beisvåg. Etterpå er det kirkekaffe.

På juleaften, tirsdag 24. desember er det julegudstjeneste kl.1500 i den katolske kirken i havna i Gamlebyen i Puerto del Carmen. Koret «Alegria» deltar.

Juleaften kl 2000 samles vi i Sjømannskirken for å gå rundt juletreet, synge kjente og kjære julesanger og kose oss med kaffe, kaker og desserter. Denne moroa koster fem euro. Barna går gratis.

Første juledag er det gudstjeneste på Oslo Røde Kors sitt rehabiliteringssenter Casas Heddy i Puerto del Carmen kl 1200, og i Sjømannskirken i Puerto del Carmen kl 1800. Dette blir forøvrig den vikarierende sjømannsprest Magne Hoems siste gudstjeneste på Lanzarote.

Andre juledag er det romjulsfest kl 1800 i Sjømannskirken. Det blir juletregang og sang, konkurranser og servering. Dette koster fem euro. Barna går gratis.

Foto: Sjømannskirken

Fra og med 27. desember til og med 6. januar 2020 er kirken stengt.

Vi ønsker alle velkommen til å feire jul sammen med oss på Sjømannskirken!

Hilsen Magne Hoem, sjømannsprest og Ingrid Mari Amundsen, daglig leder.

Sjømannskirken på Lanzarote. Foto: Sjømannskirken

Sjømannskirken på Lanzarote ligger i Calle Rociega 2 i senteret Puerto Cinco i Puerto del Carmen.
Tar du taxi dit ber du om å bli kjørt til Hotel Cinco Plazas, som ligger rett over gata for Sjømannskirken. Følg deretter skiltene til kirken.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast