forbrukerturister

Turistpriser på Lanzarote

Lanzarote gjør det godt når priser fra forskjellige spanske turist-destinasjoner sammenlignes. Det har turistportalen  vaciones-españa.es (ferier i Spania) gjort, og resultatet vises nedenfor.

Turistportalen har sett på priser fra 15 feriesteder i landet, og har satt opp en oversikt over prisene for forskjellige aktiviteter. Alle data er på spansk, så under priskartet finner du en forklaring på hva tallene betyr.

Autobus viser prisen for en gjennomsnittlig bussbillett for en passasjer, og Lanzarote er billigst av alle.

Taxi viser prisen for en tur med gjennomsnittlig lengde for fire personer. Lanzarote er nest billigst, etter Ibiza.

Coche de alquiler viser den gjennomsnittlige prisen for å leie bil i ei uke. Lanzarote kommer på tredjeplass, men den britiske nettavisen Lanzarote Information mener at tallene for Lanzarote er feil; de har avtaler med utleiere som gir en lavere pris enn den som er oppgitt i skjemaet.

Actividades viser den gjennomsnittlige prisen for å komme inn i en temapark og/eller opplevelsespark (badeland, dyrehage osv). Igjen kommer Lanzarote på tredjeplass.

Comer Fuera viser den gjennomsnittlige prisen for en familie som skal spise på restaurant. Lanzarote kommer på 12.plass, så dette er ikke bra!

Compras viser hvilken gjennomsnittlig pris vi må betale for «vanlige» husholdningsvarer; ei flaske vin, et brød, 12 egg og en liter melk. Lanzarote er billigst av alle!

Konklusjon

Dette ser bra ut for Lanzarote som turistmål! Øya vår er stort sett det billigste turistmålet i denne undersøkelsen, tett fulgt av Gran Canaria og Tenerife. Området Costa Dorada (på spansk Costa Daurada) i Catalonia, litt sør for Barcelona er dyrest.

Det var Lanzarote Information som først presenterte denne artikkelen.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast