FredagspilsNyheter:

Fredagspils fra Lanzarote! 3.mai 2019

Hola!

Kom mai, du skjønne, milde, gjør skogen atter grønn… heter det i sangen, og det er mildt og etterhvert ganske så grønt på Lanzarote også!

Hva med å feire 17.mai på Lanzarote?

Norwegian flyr ned og opp hver mandag i hele mai, så hva med et besøk i mai? I år er 17.mai på en fredag, og feiringen på Lanzarote begynner kl.17 på ettermiddagen med tog, taler, god mat og drikke, og senere blir det festmiddag for de som vil det.
I dag fredag har 17.mai-komiteen sitt første møte!

Denne helga er det andalusiske dager i kjøpesenteret CC Los Jameos, ikke langt fra hotellet med samme navnet. Selv om navnet på dagene er Feria de Abril, aprilfesten, er arrangementet med dans og musikk 3., 4. og 5.mai:

I morgen lørdag 4.mai er det landsbyen Uga sør for Puerto del Carmen som skal ryddes og gjøres ren og pen!

Hvordan blir man med?  Send en e-post til:
info@kayaklanzarote.com eller info@puravidalanzarotediving.com . Oppmøtet er kl. 9:30 på lørdag ved Cook in Lanzarote som ligger ved innkjøringen til Uga.

Utekinoen på taket av shoppingsenteret Biosfera i Puerto del Carmen presenterer et nytt program i mai, med blant annet Oscar-vinnerne «A Star is Born» og «Bohemian Rhapsody» på originalspråket:

I kveld kl.20.30 blir det musikk for alle pengene (det er gratis!) i havna i Gamlebyen i Puerto del Carmen. Et tysk ungdomskor skal underholde fra scenen med låter av Robbie Williams, Michael Jackson, Eagles og Queen…dette kan bli spennende! Jeg leser på Facebook at noen lurer på om koret synger på tysk, men det tror jeg ikke…

Søndag 5.mai er det morsdag i Spania. Dyreparken Rancho Texas inviterer alle mødre til å komme til parken helt gratis! Dette står på Rancho Texas sin Facebook-side:

Teller dagene for å feire #mothersday på Rancho Texas Lanzarote Park 
Gratis billetter ? for alle mammaer som kommer for å feire dagen sin med oss!

Sjømannskirken på Lanzarote inviterer til fellesskapsmiddag søndag 5. mai kl 18. Det blir også tekstlesning, Fader vår og sang.

Send en melding til rms@sjomannskirken.no eller en tekstmelding på  (00 47) 975 87 646 hvis du har lyst å spise middag på kirken.
I neste uke er vi åpen onsdag og fredag fra 12 til 14. Søndag 12. mai bli det også fellesskapsmiddag kl 18.
Vennlig hilsen Rose-Marie og Per Roald.

Vi var 15 gjester på siste ukes fredagspils på Las Vistas i Puerto del Carmen. Vi fortsetter som vanlig i kveld fredag fra kl.19. Selvsagt er du velkommen dersom du er på øya!

Lita B i Selbu har fødselsdag i morgen lørdag. Nancy H i Torrevieja har dagen sin søndag, og Mari K på Saksvik fyller år mandag. Laila S på Lanzarote har også sin fødselsdag mandag. Gratulerer med dagen!

Ei god helg og ei fin uke ønskes dere alle fra Ola i sola!

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast