Nyheter:

Nyhet for nordmenn med hus eller leilighet på Lanzarote

I slutten av mars 2019 ble vår lokale og norske eiendomsmegler Jon W Olsen i Playa Blanca på Lanzarote presentert i de norske avisene «VG» og «Dine penger» i en artikkel med overskriften «Dette får du for pengene på Lanzarote«.

Artikkelen handlet om ferieboliger på Lanzarote. Dessverre ligger begge artiklene bak såkalte betalingsmurer, men trenger du hjelp og mer informasjon om en mulig feriebolig på solskinnsøya Lanzarote kan du ta kontakt med Jon W. Olsen via nettadressen som du finner nederst på denne siden.

Dette skrev Lanzaroteposten om Jon W. Olsen i oktober i fjor:

Kjekt å vite dersom du har hus eller leilighet på Lanzarote!

Dersom du har hus eller leilighet i Spania, men fortsatt skatter til Norge kan du nå levere din årlige spanske selvangivelse på nett, enkelt og komfortabelt fra godstolen.

Dette skriver Jon W. Olsen i en melding til Lanzaroteposten.

Jon W.Olsen, som er fra Oslo og oppvokst i Moss har jobbet i over 30 år på Lanzarote, og har eget kontor i Playa Blanca sør på øya. Der jobber han med skattetjenester for ikke-residerende boligeiere, administrasjon av eierforeninger og eiendomssalg.
Du kan lese mer om hva Jon kan hjelpe deg med, lese kundereferanser fra Lanzarote og finne kontaktmuligheter på nettsiden www.spaniaskatt.no .

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast