Nyheter:

Julegaver til de som trenger det mest, nemlig barna på Lanzarote!

Fikk du ikke gitt ditt bidrag til juleinnsamlingen som vi annonserte i forrige uke har du en sjanse til!

Det nærmer seg jul, også på Lanzarote.  Ikke alle ser fram til høytiden, og årsakene kan være forskjellige. Mange familier på øya har ikke råd til å feire jul, og ihvertfall ikke gi gaver til barna.

Nå har vi alle sjansen til å gjøre noe med dette, og nå gjelder det barna! Du har nå en mulighet til å hjelpe de som trenger det mest på Lanzarote denne jula, spesielt de aller yngste.

En årlig aksjon som kalles «skoeske-gavene» er nå satt i gang. Arrangørene er en sosial organisasjon som kalles «Creciendo Yaiza«. Denne veldedige organisasjonen yter hjelp og støtte til barn og unge med spesielle behov, og deres familier på Lanzarote.
Man fyller opp ei skoeske med leker, klær, toalettartikler med mer som er pakket inn i julepapir, deretter pakker man inn skoeska og merker den med hvem gavene er til; gutt/ niño eller jente / niña, og alder/años.

Organisasjonen har laget lister med forslag over hvilke leker som passer de forskjellige aldersgruppene 2-4 år, 5-9 år og 10-14 år. Listene er på engelsk, og vi håper at giverne forstår hva som ønskes:

Arrangørene ber om at det IKKE blir lagt inn godterier i skoeskene; det er flere barn som har allergier. Dersom lekene trenger batterier er det også lurt å unngå disse, da mange ikke vil ha råd til å kjøpe nye batterier senere. Hvis man vil kan man legge ved et lite brev fra deg til barnet. Brevet bør nok skrives på spansk, så få hjelp dersom du ikke kan nok spansk…men et brev med Feliz Navidad y Feliz Año Nuevo er også fint!

Man kan levere skoeskene på Deiland shoppingsenter i Playa Honda FREDAG 21.DESEMBER mellom kl.11 og 16. Stedet hvor eskene samles inn er i 2.etg., på kafeen like ved Burger King og heisen.

Arrangørene trenger også hjelp til å organisere mottaket av eskene, så ta kontakt med Jackie Lee  eller
Trish Purcell hvis du kan ta i et tak.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast