Nyheter:turister

Hoteller med spesielle rom for barna på Lanzarote

Ville barna du reiser sammen med til Lanzarote likt å ha bodd i et rom dekorert som et eventyr med prinser og prinsesser, slott og draker? Eller kanskje bo hos Fred og Wilma Flintstone i Bedrock? Eller sammen med pirater og papegøyer?

Nå er dette mulig!

Lanzarote Information har besøkt tre hoteller, ett på hvert turiststed, og dette er hva som tilbys de aller yngste:

Dream Gran Castillo, et 5-stjerners hotell i Playa Blanca

Dette hotellet tilbyr et rom inspirert av eventyrene med prinser og prinsesser, draker og slott. Hotellet har flere familierom på 62 m2, med separate temarom for barna. Temaene går igjen i tilbudet til de yngste på dagen, hvor et eget Castleland, et slott har flere aktiviteter for barna.
Hotellet har en egen baby-klubb for barn opp til tre år, mens Camelot-klubben tar seg av barn fra tre til 14 år. I slottet er det en egen barne-restaurant, og barna kan også overnatte i slottet mens profesjonelle barnevakter passer på.

Sol Lanzarote, et 4-stjerners hotell i Puerto del Carmen

Dette hotellet har leiligheter på 36 m2, hvor et eget område er som stua til Flintstone-familien. Der er det også en klatrevegg og plass for hopping. Det er fem sengeplasser i leiligheten, som har utsikt mot stranden i Matagorda fra en terrasse på fem m2. Kjøkkenet er fullt utstyrt til matlaging.
Flintstone-temaet er også med i aktivitetene til barna på dagen, når barneklubben Bam-Bam settes i gang. Flintstone-figurene Dino og Fred deltar når det er aktiviteter for de aller yngste.

Galeón Playa, et 3-stjerners hotell i Costa Teguise

Galeón Playa Hotel tilbyr flere leiligheter med ett eller to soverom, hvorav barna sover i køyesenger i et rom som har pirater og papegøyer som tema. Leilighetene har utstyr for å lage mat på rommet.
Pirat-temaet finner man igjen i barneklubbene Galy Clubs som hotellet tilbyr. Galy er en papegøye, og er hotellets maskot.

Reiseselskapet Apollo har rom på Sol Lanzarote og Dream Gran Castillo. Ellers kan man bestille direkte ved å finne hotellet på nettet, eller bruke en hotellsøkeside.

 

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast