Nyheter:

Nyheter fra Lanzarote, uke 31, juli 2018

Seks personer tatt etter ran av gullsmed i Puerto del Carmen

Gullsmedbutikken Santos i Puerto del Carmen ble ranet i juni

17.juni i år ble gullsmedbutikken Santos på Avenidaen i Puerto del Carmen ranet for smykker verdt over 30 millioner kroner. Nå er seks personer fra Romania arrestert, mistenkt for å ha stått bak ranet. De seks ble tatt i Romania etter et samarbeid mellom politiet på Lanzarote og i Romania. Deler av tyvgodset er også funnet. De seks tilhører en internasjonal bande som opererer i flere land, sier politiet.

Sun Park Living i Playa Blanca har problemer

Basseng full av alger hos Sun Park…Bildet er tatt 18.juli.

Sun Park Living er et hotellkompleks i Playa Blanca som tilbyr ferieleiligheter for personer over 50 år. Dette har hotellet holdt på med i flere år nå, men i juli har gjester som har bestilt og betalt for opphold der blitt nektet adgang. Gjestene har deretter meldt hotellet til politiet. Den britiske nettavisen Lanzarote Information advarer nå folk å bestille rom der, selv om nettsiden til hotellet fortsatt tar i mot bestillinger. Les mer HER.

Unngå kø i Timanfaya denne sommeren

Veien inn til nasjonalparken ser ofte slik ut om sommeren:

Kø inn til Timanfaya

Derfor anbefaler CACT, Sentrene for kunst, kultur og turisme på Lanzarote å dra inn i parken etter kl.15.00. Som takk for at du kommer på ettermiddagen blir alle belønnet med 20 prosent billigere billetter!

To uker med landsbyfest i Puerto del Carmen

Mandag 30.juli starter feiringen av Jomfru Carmen, fiskernes skytshelgen i Puerto del Carmen. De fleste arrangementer foregår i havna i Gamlebyen, med aktiviteter for barn og voksne i de neste to ukene. For barna nevnes spesielt tirsdag 31.juli og onsdag 8.august, som er Barnas Dag. Da er det en eller to euro for alle aktiviteter i tivoliet som finnes i havna. Den store båtparaden foregår lørdag 11.august fra kl.18.00 med en prosesjon hvor selveste Jomfru Carmen bæres ut av den katolske kirken og blir plassert på båtdekket.


Fra landsbyfesten i havna i Puerto del Carmen i 2017

Ellers er det utedans nesten hver kveld i havna, og det hele avsluttes med et gedigent fyrverkeri søndag 12.august kl.23.00. Les hele programmet HER (på spansk).

Adrián ble Mister Arrecife

Det var den 20 år gamle Adrián Hernández Sánchez som sist fredag ble kåret til årets Mister Arrecife. I konkurranse med åtte andre kandidater gikk Adrián seirende ut av konkurransen, og ble gratulert av selveste ordføreren i Arrecife, Eva de Anta:

Foto: La Voz de Lanzarote

Og så er det at Lanzaroteposten faller av lasset…dagen etterpå, lørdag var det en ny konkurranse i Arrecife hvor det ble kåret Miss og Mister World Lanzarote, og disse vinnerne skal delta i Miss og Mister World Spania! Skjønner?

Foto: La Voz de Lanzarote

I tillegg til oss er det også andre vakre mennesker på Lanzarote…

 

Kommentarfeltet er stengt

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast