Nyheter:

Kontiki i Puerto del Carmen bygges om til et firestjerners hotell

Det tradisjonsrike hotellet Kontiki øverst i «Hjertebakken» i Puerto del Carmen bygges nå om.
Kontiki er ett av Puerto del Carmens mest kjente hoteller, og flere skandinaver har bodd der opp gjennom årene.
Nå er hotellet tyskeid.
Det er en av Tysklands ledende turoperatører, Schauinsland Reisen som har kjøpt hotellet, og hotellet gjennomgår i disse dager en omfattende rehabilitering.

Det bygges om på Kontiki.

Det nye hotellet åpner sine dører neste sommer under navnet R2 Bahía Kontiki, og vil ha fire stjerner. Hotellet vil få 108 rom med tilsammen 235 senger. Hele bassengområdet bygges om, og det samme blir resepsjonsområdet.

En «pilot-terrasse», altså en modell av hvordan terrassene på hotellet blir er allerede satt opp, og dette venter gjestene som sjekker inn neste sommer:

Slik vil en terrasse se ut på nye Kontiki.

Mandag denne uka kom de lokale turistmyndighetene fra Lanzarote på befaring, og fortalte pressen at denne tyske satsing var svært viktig for turismen i Puerto del Carmen. At Tysklands største turoperatør satser på Lanzarote er flott, særlig når turoperatøren de siste årene også har bygget hoteller på Mallorca og Fuerteventura.

Kommunal befaring på Kon-Tiki. Foto: La Voz de Lanzarote

Puerto del Carmen ble i 2017 kåret til Spanias travleste turistområde, og hadde landets høyeste hotellbelegg. Mangelen på hotellsenger gjør at den nye investeringen vil hjelpe Lanzarote til å opprettholde sin status som et populært feriested, sa varaordføreren i Tias kommune, Amado Jesus Vizcaino.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast