Nyheter:

Stor trafikk av skip rundt Lanzarote

Visste du at det døgnet rundt er en voldsom båttrafikk utenfor kysten av Lanzarote? Det finnes ei nettside hvor du kan følge trafikken på datamaskinen din, og fredag ettermiddag så det slik ut rundt Kanariøyene:

 

Lanzarotepostens utsendte medarbeider Terje Jansson fikk sist fredag øye på et svært skip i horisonten utenfor Lanzarote, og fant ut at dette var et spesialskip, Albatross med en Jack Up-rigg på dekk. Skipet var på vei fra Abu Dhabi i De forente arabiske emirater til Blyth i Storbriannia.

Sånn ser skipet ut med rigger ombord, fra marinetraffic.com. Terje tok et bilde av skipet da det passerte Lanzarote:

Lørdag formiddag sier Terje Jansson at skipet fremdeles befinner seg utenfor østkysten av Lanzarote. Du kan følge skipets bevegelser på denne nettsiden.
Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast