Arrecifenyheter

Et piano og 200 levende lys i Arrecife

For andre gang vil uteområdet ved det historiske museet i hovedstaden Arrecife, Castillo de San Gabriel bli fylt med musikkelskende mennesker, et piano, en pianist og 200 levende lys.

Fredag 20.oktober kl. 21:00 vil den sveitsiske pianisten David Gómez igjen sette seg ved flygelet for å underholde et lydhørt publikum i den andre utendørs-konserten som arrangeres ved festningen San Rafael i Arrecife.
David Gómez er født i 1974, og fikk sin musikkutdannelse ved musikkonservatoriet i Genève. Han debuterte internasjonalt i ærverdige Carnegie Hall i New York i 2010, og har senere spilt i Concertgebow i Amsterdam, operahuset i Kairo og i Chicago Culture Center.

Pianisten vil blant annet under sin konsert i Arrecife presentere sin nye plate han har kalt «Pianographie».
I videoen under kan du bli litt bedre kjent med pianisten, og også høre et stykke han har komponert selv,
The Island, øya:

 

Festningen San Gabriel i Arrecife, som nå huser det historiske museet på Lanzarote ble bygget i 1593 for å beskytte byen mot angrep fra pirater som kom fra andre europeiske land og Afrika. Festningen ligger rett ved enden av gågata i Arrecife, Calle Leon y Castillo.

Konserten er gratis, men det er plass til bare 400 gjester, så det gjelder å være tidlig ute.

Man kan også på forhånd hente et gratis adgangstegn i Casa de la Cultura i Arrecife.
Kulturhuset ligger i Avenida la Marina 7, i begynnelsen av strandpromenaden, like etter Arrecife Gran Hotel. Åpningstidene der er daglig 09-14 og 17-21. Telefon: (0034) 928 84 79 78.

 

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast