Nyheter:Ut på tur!

Gutta på tur: Vi går Lanzarote rundt, 10. og siste etappe

Tekst/foto: Terje Jansson

Da er siste etappe av Lanzarote rundt gjennomført. Den gikk fra Arrecife, hovedstaden på Lanzarote til Puerto del Carmen.

Seks mann var klare; Johnny Haga, Terje Nøttveit, Asbjørn Fotland , Hans Langeland, Hans Laabak og Terje Jansson.

Vi la i vei fra busstasjonen i Arrecife, og vi gikk langs havet. Da vi kom til til Playa Honda stoppet vi ved huset der Anne Lund hadde bodd.
Vi mintes en hyggelig dame som alltid var blid og hjelpsom for alle på Lanzarote. Dessverre gikk Anne bort alt for tidlig.

En liten minnestund i Playa Honda, ved huset til Anne

Det ble også en liten pit-stopp i Playa Honda. Vi bestilte en liter sangria, men da spurte serveringsdamen om vi bare skulle ha shots? Da bestilte vi likeså godt to liter på seks personer:

Sangria i Playa Honda

Vi vandret videre. Været var ikke for varmt, men et fint gå-vær. Vi passerte flyplassen der flyene tok av og landet i ett sett. Det ble en liten spisepause i Matagorda på stranden.

Nå gjaldt det å finne en bar. Vi slo oss ned i en bar, men der var kelneren så sur at vi reiste oss og gikk videre.

Hans Langeland fortalte at det var en bar rett borte i gata med gode stoler, men det var over 2,5 km før vi kom fram. Det ble straks bestille sju pils, men vi var jo bare seks? Gjett hvem som skulle ha to?

Så var det bare sjarmør-etappen igjen for de seks «sjarmørene». Vi visste at det var en mottagelseskomite som sto klar til å heie oss i mål. Vi hadde fått nyss om at det ikke bare var duskedamene med flagg, men flere fra den norske kolonien som ville ta i mot oss, og det var jo hyggelig!

Glade gutter i mål!

For en mottagelse det ble, jubel og hurrarop og mange norske flagg da vi kom frem på Avenidaen ved restauranten Hi-Life. For en mottagelse !!!!

Velkomstkomiteen var på plass!

Og deretter var det bankett på restaurant Hi-Life hvor vi også hadde invitert hele støtte-apparatet, og jammen ble det ikke plass til Lanzaroteposten også!

Det var godt med mat etter endt tur!

En drøm var fullført: Ti etapper, tilsammen 168 kilometer og seks gutter som er godt fornøyd! Hva blir det neste prosjektet? Følg med her!

Vil du lese om og oppleve de andre ni etappene, klikker du HER.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast