Nyheter:

Flere utmerkelser for vin fra Lanzarote

Den første utgaven av Vino Supremum, en helt ny vinkonkurranse som tar for seg spanske viner ga et veldig bra resultat for viner fra Lanzarote.

Vino Supremum organiseres av nettsiden www.concursodevino.com og ALAMESA, og er en konkurranse for vin som selges i supermarkeder og andre spesialbutikker, og koster mer enn ti euro.

175 forskjellige vinmerker ble registrert, og den endelige vinsmakingen fant sted i oktober. Medaljene ble utdelt i Madrid siste uke.

Vinnerne får anledning til å merke sine vinflasker med logoen til Vino Supremum, som vil få kvalitetsvinen til å skille seg ut fra mengden av andre vinflasker.

Vinene «Cenizas del Volcan» og «La Grieta Malvasia Volcánica» fra vingården Malpaís de Máguez på Lanzarote og «Yaiza Malvasía Volcánica» fra Bodegas Vega de Yugo også på Lanzarote ble alle tildelt gullmedaljer i kategorien «Ung hvitvin».

«Rosado» fra Bodegas Vega de Yugo mottok også en gullmedalje i katagorien Rosévin .

Vinen «El Tinto La Grieta Vendima Nocturna 2016», også fra Malpaís de Máguez ble tildelt en sølvmedalje i kategorien «Rødvin lagret i tønner opp til 12 måneder».

Fra Bodega La Grieta i Haria på Lanzarote

 

Flere turoperatører tilbyr vinturer til blant annet vindistriktet La Geria på Lanzarote. Da får man anledning til å smake på viner fra øya, og samtidig få nyttig  informasjon om produksjonen og tilberedningen.
Klikk HER for tilbud.

Vær
Current weather
Sunrise-
Sunset-
Humidity-
Wind direction-
Pressure-
Cloudiness-
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast
-
-
Forecast